NOVOSTI

   

SERBIAN BATTLE CHAMPIONSHIP

Subota 01.12.2012 - Mala Hala SPENSA, Novi Sad, Srbija.

 

   

FILA European Grappling NOGI & BJJ Championship, Brisel 2012

Član Family Fight Team-a Miloš Obradović predstavio je našu zemlju i klub u najboljem svetlu na šampionatu Evrope u greplingu održanom u Briselu osvojivši srebrnu medalju u kategoriji do 84 kg., Ivan Jurković i Nenad Santrač pokazali su izuzetnu borbenost i visok tehnički nivo ali nisu uspeli da se domognu medalje na ovom takmičenju. .

 

   

Tesla FC 3

U Hali Sportova na Novom Beogradu, 23.6.2012., na turniru Tesla FC 3, Damir Mihajlović poražen je nakon nepravedne sudijske odluke.

 

   

ADCC OPEN CRNA GORA 2012

Članovi Family Fight Team-a Vladimir Mandić i Milan Mijalčić ostvarili su izuzetan uspeh na ADCC turniru u Crnoj Gori osvojivši 3 zlatne i jednu bronzanu medalju.

Vladimir Mandić osvojio je zlatne medalje u kategorijama do 88 kg i u apsolutnoj kategoriji, dok je Milan Mijalčić osvojio zlato u kategoriji do 77 kg i bronzu u apsolutnoj kategoriji.

 

   

LUTA LIVRE SUBMISSION 2012

19.05.2012. - Jedan od nabolje organizovanih turnira u našoj zemlji - Luta Livre Submission 2012 ponovo je protekao u znaku Family Fight Team-a čiji su članovi dominirali u svim kategorijama. Članovi Family Fight Team-a ukupno su osvojili 6 zlatnih, 8 srebrnih I 14 bronzanih
medalja.

Detaljnije

 

   

Prvenstvo Srbije u Greplingu 2012

U Staroj Pazovi  (01.04.2012.)  održano je prvenstvo Srbije u greplingu.

Članovi Family Fight Team-a ostvarili su još jedan izuzetan uspeh osvojivši čak 10 medalja - 6 zlatnih, 1 srebrnu i 3 bronzane medalje. Miloš Obradović proglašen je za najboljeg takmičara na turniru.

Detaljnije

 

   

ADCC SERBIA OPEN 2011

Još jedan veliki uspeh naših takmičara na nedavno održanom ADCC turniru u Beogradu, "ADCC OPEN 2011", koje je održano u subotu 17.12.2011. Još jednom smo pokazali jaku dominaciju i bili ubedljivo najuspešniji klub na takmičenju.

Članovi Family Fight Team-a osvojili su 8 zlatnih medalja, 5 srebrnih i 3 bronzane medalje.

Detaljnije

 

   

UTA LIVRE SUBMISSION Novi Sad 2011

Otvoreno prvenstvo Srbije "LUTA LIVRE SUBMISSION 2011" okupilo je pozamašan broj posmatrača i takmičara. Jedan od nabolje organizovanih turnira u našoj zemlji ponovo je protekao u znaku Family Fight Team-a čiji su članovi dominirali u svim kategorijama. Članovi Family Fight Team-a ukupno su osvojili 14 zlatnih, 7 srebrnih I 18 bronzanih medalja.

Detaljnije

 

   

DAMIR MIHAJLOVIĆ I LUKA STREZOSKI OSTVARILI POBEDE U CRNOJ GORI

Damir Dado Mihajlović I Luka Strezoski ostvarili su ekspresne pobede na šestom memorijalnom MMA turniru „Miodrag Gidra Stojanović” održanom u Podgorici 30. 10. 2011. Dado je rutinski odradio meč i prisilio protivnika na predaju polugom na ruci, a Luka je svoj prvi profesionalni meč uspešno završio zahvatom gušenja nakon dva minuta borbe.

Video - Damir Mihajlovic vs Ivan Seric
Video - Luka Strezoski vs Goce Dimitrievski


 

   

LUKA U LONDONU (PONOVO)

Član Family Fight Team-a, Luka Strezoski, imao je priliku da ponovo poseti London i trenira u London Shootfighters Team-u, između ostalog i sa UFC borcima kao što su John Hathaway i Karlos Vemola. Prilikom boravka u Engleskoj Luka je prisustvovao najprestižnijem grepling takmičenju na svetu, finalu svetskog ADCC-a, gde je imao prilike da upozna najveća svetska imena kada je reč o borbi u parteru kao što su Dean Lister, Jeff Monson, Ronaldo Jacare Souza, Rousimar Palhares, Marcelo Garcia, itd.


. 

   

BOJAN POBEDIO U NEMAČKOJ

Bojan Mihajlović ostvario je još jednu impresivnu pobedu na turniru Superior FC 3 koji je održan 17. 09. 2011. u gradu Kalsruhe u Nemačkoj. Bojan je slavio tehničkim nokautom nakon svega 1:35 minuta prve runde. 

   

NIKOLA POSETIO XTREME COUTURE GYM I WAND FIGHT TEAM

Član Family Fight Team-a, Nikola Rupić, imao je priliku da tokom boravka u SAD poseti Las Vegas (Nevada) koji je dom najvećih svetskih MMA timova. Nikola je posetio Xtreme Couture Gym i Wand Fight Team i tom prilikom upoznao legendu K-1, Raya Sefa, jednog od najperspektivnijih UFC boraca, Brada Tavaresa, neporaženog osvajača Bellator FC GP turnira I trenutno prvog izazivača za svetski šampionski pojas, Michaela Chandlera, kao i Ryana Couturea, sina legendarnog UFC šampiona, Randyja Couturea.


. 

   

TREĆI PUT U BRAZILU

Bojan i Damir Mihajlović po treći put su posetili Brazil. I ovom prilikom su unapredili svoje znanje treninzima u jednom od najboljih Luta Livre klubova - Renovecao Fight Team-u (RFT) kroz rad sa najve ćim imenima u svetu parterne i slobodne borbe kao što su Daniel D'Dane i Alexandre Pequeno, te trenirajući u čuvenoj De la Riva Akademiji.

 

   

IVAN  POSETIO  "RFT"

Član Family Fight Team-a, Ivan ĐOKOVIĆ, posetio je jedan od najboljih Luta Livre klubova - Renovecao Fight Team (RFT) i tako nastavio dugogodišnju saradnju koju FFT ima sa ovim čuvenim klubom.
. 

   

LUTA LIVRE" CHAMPIONSHIP IZRAEL 2010

Bojan Mihajlović ostvario je veliki uspeh na Luta Livre turniru održanom u Izraelu 04.12.2010. godine. Bojan je osvojio zlatnu medalju u kategoriji +100 kg i takođe je ostvario pobedu u super borbi turnira koja je održana iste večeri.
. 

   

LA NUIT DU KICK-BOXING (LIEGE / 27 NOVEMBAR 2010)

Damir Mihajlović poražen je na turniru LA NUIT DU KICK-BOXING održanom u Lijezu (Belgija) 27. novembra 2010. nakon kontraverzne sudijske odluke.

. 

   

LUTA LIVRE SUBMISSION - SUBOTICA OPEN 2010

Turnir LUTA LIVRE SUBMISSION - SUBOTICA OPEN 2010, održan 16.10.2010. godine, privukao je jaku konkurenciju boraca i pružio je priliku da se fizičkom spremnošću, zavidnim tehničkim nivoom i izuzetnim rezultatima u najboljerm svetlu pokazu svi članovi Family Fight Team-a - iz Novog Sada, Subotice, Odžaka i Veternika. 

   

ADCC SERBIA OPEN 2010

Još jedan veliki uspeh naših takmičara na nedavno odrzanom ADCC turniru u Beogradu, "ADCC OPEN 2010", koje je održano u subotu 09.09.2010. Još jednom smo pokazali jaku dominaciju i bili ubedljivo najuspešniji klub na takmičenju.

Detaljnije.....


 

   

JJI EUROPEAN JIU-JITSU CHAMPIONSHIP 2010 ( Morges, SWITZERLAND )

Mihailo Smiljanić predstavio je našu zemlju i klub u najboljem svetlu na BJJ šampionatu Evrope održanom u Švajcarskoj osvojivši drugo mesto. Mihailo Smiljanić osvojio je srebrnu medalju u kategoriji ispod 100.5 kg.
 

   

BOJAN POBEDIO U SARAJEVU

Bojan Mihajlović prekidom u prvom minutu meca pobedio Tarika Plakala na turniru "Noć Gladijatora II" odrzanom u Sarajevu 16.07. 2010. godine.

Video....


 

   

DADO POBEDIO NA TURNIRU U NEMAČKOJ


Damir Dado Mihajlović na turniru "KIRU 2 - In The Spirit of the Knights", održanom u Nemačkoj 29.05.2010. godine, pobedio nosioca crnog pojasa u BJJ, Farboda Fadamija, nateravši ga na predaju u prvoj rundi.


Detaljnije.....
Video....

 

   

FENIX BJJ TOURNAMENT U ŠVEDSKOJ


Član Family Fight Team-a, Marko Vukotić, ostvario je izuzetan uspeh osvojivši prvo mesto u kategoriji -88kg na turniru ,"Fenix BJJ Tournament" održanom u Švedskoj 15. i 16. maja 2010. godine.Detaljnije.....

 

   

KIRU 2 - In The Spirit of the Knights

Damir Dado Mihajlović nastupiće 29.05.2010. godine na turniru "KIRU 2 - In The Spirit of the Knights" koji se održava u Bitburgu u Nemačkoj. Protivnik će mu biti nosilac crnog pojasa u BJJ Farbod Fadami.

Detaljnije.....

 

   

GREPLING  TURNIR  U  MADJARSKOJ

Članovi Family Fight Team-a ostvarili su izuzetan uspeh na turniru u Mađarskoj osvojivši dve zlatne, jednu srebrnu i dve bronzane medalje.
Svojim nastupom i zalaganjem posebno su se istakli Milos Obradović (zlatna i bronzana medalja), Luka Strezoski (zlatna i bronzana medalja) i Ivan Jurković (srebrna medalja), uz koje su i ostali clanovi FFT-a predvodjeni Milosem Petrovićem i Nemanjom Parežaninom pokazali izuzetnu borbenost i visok tehnički nivo.

 

 

   

OKTAGON U SARAJEVU

Bojan i Damir Mihajlović nastupiće na turniru "Octagon u Sarajevu" 24.aprila 2010. godine među najvećim svetskim K-1 i MMA  imenima kao sto su Semmy Schilt, Alistair Overeem, Stefan Leko i drugi.
Bojanov protivnik biće Ringmasters Olympia prvak Michel Andrade, dok ce bivši prvak u polu-teškoj kategoriji u organizaciji Cage Rage, Paul Cahoon, odmeriti snage s našim Damirom Mihajlovićem.

 

 

 

   

LUTA LIVRE" CHAMPIONSHIP IZRAEL 2009

Damir Mihajlović i Vladimir Mandić predstavili su našu zemlju i klub u najboljem svetlu na Luta Livre turniru održanom u Izraelu osvojišsi 4 medalje (3 zlatne i 1 srebrnu). Dominantan nastup krunisali su zlatnim medaljama u svojim kategorijama - Damir Mihajlović osvojio prvo mesto u kategoriji do 90 kg, a Vladimir Mandić prvo mesto u kategoriji do 80 kg, a nastup u apsolutnoj kategoriji omogućio im je  da se okite sa još po jednim odličjem - Damir Mihajlović osvojio je zlatnu medalju, a Vladimir Mandić srebrnu.

 

 

 

   

LUTA LIVRE SUBMISSION" Novi Sad 2009

Otvoreno prvenstvo Srbije "LUTA LIVRE SUBMISSION" okupilo je pozamašan broj posmatrača i takmičara. Jedan od nabolje organizovanih turnira u našoj zemlji protekao je u znaku Family Fight Team-a ćiji su članovi
dominirali u svim kategorijama. Od ukupno 28 medalja, članovi FFT-aosvojili su 23 medalje (7 zlatnih, 4 srebrne i 12 bronzanih medalja).

 

 

 

Detaljnije......

 

   

LUTA LIVRE SUBMISSION" u Novom Sadu

U organizaciji FAMILY FIGHT TEAM a, dana 09.05.2009 . u Novom Sadu ( SPENS, Sala JK "Slavija" ) sa početkom u 12 časova, održava se Otvoreno Prvenstvo Srbije " LUTA LIVRE SUBMISSION ".

- Sa merenjem će se početi u 11 časova, a borbe počinju od 12 časova.

- Borbe će se održavati po pravilima Luta Livre .

- Takmičari će nastupati u okviru A kategorije i B (pocetnici) kategorije.

- Kotizacija za takmičenje iznosi 10 evra .

- Za sve dodatne informacije:

Damir Mihajlović Tel: 060 13 00 001 E - mail: mmkdado@yahoo.com

Opširnije.......
Video najava......

 

   

DVE MEDALJE NA EP U LISABONU

Dva istaknuta člana Family Fight Teama - Mihailo Smiljanić i Miloš Obradović, još jednom su dokazali svoj kvalitet i ostvarili dominaciju na nedavno održanoj najvećoj smotri brazilske džiu-džice u Evropi. Mihailo Smiljanić osvojio je prvo mesto (zlatnu medalju) u kategoriji ispod 100kg, a Miloš Obradović osvojio je bronzanu medalju.u kategoriji do 85kg.

Detaljnije... 

   
MMA – PROKUPLJE

MMA turnir održan u Prokuplju pružio je priliku Bojanu Mihajloviću da potvrdi svoju dominaciju u teškoj kategoriji protiv veoma iskusnog i kvalitetnog MMA borca, Saše Lazića. U meču večeri, iako je za protivnika imao jednog od naših najiskusnijih boraca, Bojan Mihajlović je više nego ubedljivo dominirao u svim aspektima borbe i pobedu odneo nakon jednoglasne odluke sudija. 

   
BMMAF - WARRIORS 5

Damir Mihajlović nastupio na MMA turniru BMMAF - WARRIORS 5 u Bugarskoj, a protivnik mu je bio najuspešniji bugarski borac, vrhunski rvač, učesnik Olimpijskih igara i doskorašnji član najjače svetske MMA organizacije, američkog UFC-a, Jordan Radev. Nakon tesne borbe Radev je pobedio odlukom sudija. Dado je još jednom dokazao da je u stanju da se ravnopravno nosi sa najboljim borcima svetske MMA scene i da su ga samo nijanse ovog puta delile od pobede. 

   
NOVA POSETA BRAZILU

Bojan i Damir Mihajlović, zajedno sa Lukom Strezoskim, posetili su kolevku BJJ-a i slobodne borbe po drugi put. Svoje znanje unapredili su treninzima u čuvenoj De la Riva Akademiji i radom sa velikim imenima u svetu parterne i slobodne borbe kao što su Daniel D'Dane i Alexandre Pequeno. Pored toga, donose znanje Luta Livre u Srbiju i ova veština u njima dobija prve i jedine zvanične predstavnike u našoj zemlji. 

   

CROATIAN OPEN GRAPPLING CHAMPIONSHIP 2

Turnir jiu jitsua, Croatian Open Grappling Championship, održan 24.05.2008.godine u Zagrebu, privukao je jaku konkurenciju boraca među kojima su se fizičkom spremnošću, zavidnim tehničkim nivoom i izuzetnim rezultatima istakli članovi Family Fight Team-a, Miloš Obradović i Mihailo Smiljanić. Miloš Obradović osvojio je drugo mesto (srebrnu medalju) u kategoriji do 88kg, a Mihailo Smiljanić bronzanu medalju u kategoriji preko 100kg. 

   
KULA OPEN 2008

Još jedan veliki uspeh naših takmičara na nedavno održanom grappling-u u Kuli, “KULA OPEN 2008“ koje je održano u nedelju 18. 05. 2008. Još jednom smo pokazali jaku dominaciju i bili ubedljivo najuspešniji klub na takmičenju...Opširnije.......